Vakantiehuis aan de kust in Zeeland? Ontdek het dijkhuis aan de kust van Countryhouse de Vlasschure!

vakantiehuis kust zeeland Vakantiehuis aan de kust in Zeeland gezocht? Bekijk dan nu het vrijstaande vakantiehuis ‘Dijkhuis de Mus’ van Countryhouse de Vlasschure in het Zeeuwse Wissenkerke. Dit sfeervol ingerichte vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en is prachtig gelegen nabij de Zeeuwse kust. Naast de vele eropuit mogelijkheden in de omgeving mag u uiteraard ook gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten in en rondom het vakantiehuis aan de kust in Zeeland. Vier uw vakantie bij Countryhouse de Vlasschure en geniet!

Informatie

Volledig ingerichte vakantiehuis in Zeeland

Ons ruime vakantiehuis heeft alle ingrediënten in huis om een onbezorgde vakantie te beleven. In de modern ingerichte woonkamer van ons vakantiehuis kunt u gezellig met uw gezelschap bijkletsen of televisie kijken. Bereid de lekkerste maaltijden in de luxe keuken met grote eettafel. Bij mooi weer geniet u van het zonnetje op het terras in de tuin.

Het vakantiehuis is voorzien van 3 slaapkamers met comfortabele bedden en een badkamer met douche.

Ontdek de prachtige omgeving

Vakantiehuis aan de kust in Zeeland Gelegen op nog geen 500 meter afstand van de Oosterschelde is dit vakantiehuis aan de kust de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie in Zeeland. Vanuit Countryhouse de Vlasschure kunt u eenvoudig de Zeeuwse eilanden Walcheren, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland bezoeken. Breng een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder, maak een mooie strandwandeling, beoefen de leukste watersporten op de Oosterschelde of ga funshoppen in Middelburg.

Meer informatie of online een vakantiehuis aan de kust reserveren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Bent u al overtuigd? Reserveer dan een vakantiehuis aan de kust in Zeeland van Countryhouse de Vlasschure.

Beschikbaarheid Reserveer online

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi