Vakantiewoning dijkhuis de Mus in Zeeland

Informatie

Bent u op zoek naar een vrijstaande vakantiewoning in Zeeland voor 6 personen? Bekijk dan nu het vrijstaande dijkhuis de Mus van Countryhouse de Vlasschure. Onze vakantiewoning bevat 6 bedden en is opgedeeld in drie 2-persoons slaapkamers. Ook de woonkamer met keuken horen erbij. Veel privacy met het hele gezelschap.

Vakantiewoning dijkhuis de Mus

De vakantiewoning is ruim en van alle gemakken voorzien. Naast 3 slaapkamers heeft het vakantiehuis ook een eigen badkamer met toilet/douche, woonkamer en keuken.

Locatie vakantiewoning

Gelegen op nog geen 500 meter afstand van de Oosterschelde is de vakantiewoning de ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in Zeeland. Vanuit Countryhouse de Vlasschure kunt u eenvoudig de Zeeuwse eilanden Walcheren, Noord-Beveland en Schouwen bezoeken. De natuur zorgt natuurlijk voor genoeg vermaak, maar bij slecht weer kunt u een bezoek brengen aan de vele indoor-speelhallen en zwembaden, die langs de gehele kust te vinden zijn!
Reserveer onderstaand onze accommodatie in Zeeland online.

Informatie aanvragen

 

Reserveer een vakantiewoning

Eerst een prijsopgave / offerte? Vraag deze hier aan.

 

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi
 

Wat vinden onze gasten van ons

logo logo logo