Weekendje weg in Zeeland? Huur een luxe appartement bij Countryhouse de Vlasschure!

Informatie

weekendje weg zeelandWeekendje weg in Zeeland? Dan zijn onze luxe appartementen echt iets voor u! De luxe appartementen zijn geschikt voor maximaal 5 personen en gelegen in Wissenkerke op het eiland Noord-Beveland, grenzend aan een prachtig natuurgebied. Tijdens een weekendje weg in Zeeland in een luxe appartement van Countryhouse de Vlasschure geniet u van ruimte, luxe en comfort.

Uitstekende voorziening tijdens een weekendje weg in Zeeland

Tijdens uw weekendje weg in Zeeland in één van onze luxe appartement kunt u genieten van een onbezorgde, ontspannen verblijf. Zo kunt u o.a. heerlijk tot rust komen in de jacuzzi of bij zonnig weer op het terras, bereidt u de heerlijkste gerechten in de volledig ingerichte open keuken en wast de vaatwasmachine uw afwas af. Uiteraard mag u gebruik maken van gratis wifi. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Lees meer over onze luxe appartementen Planeet, Venus en Pluto en vind een luxe appartement dat bij u past!

Ontspannen weekendje weg in Zeeland in een natuurrijke omgeving

weekendje weg in zeelandEr zijn vele eropuit mogelijkheden tijdens een weekendje weg in Zeeland bij Countryhouse de Vlasschure. Breng een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder, geniet van de Zeeuwse zon op de schone en brede stranden van de Zeeuwse eilanden, beoefen de leukste watersporten op de Oosterschelde of ga funshoppen in Goes! De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Meer weten over een weekendje weg in Zeeland bij Countryhouse de Vlasschure?

Wilt u meer informatie over onze luxe appartementen? Neem dan contact met ons op of boek online direct uw weekendje weg in Zeeland.

Reserveer uw verblijf bij CountryHouse de Vlasschure

Eerst een prijsopgave / offerte? Vraag deze hier aan.

 

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi
 

Wat vinden onze gasten van ons

logo logo logo