Luxe 5-persoons appartement huren in Zeeland

Informatie

Met een luxe appartement in Zeeland komt u pas echt tot rust tijdens uw vakantie! CountryHouse de Vlasschure biedt moderne, luxe appartementen aan in Zeeland.

Een ontspannen vakantie in de natuurrijke omgeving van Zeeland

De luxe appartementen zijn uniek gesitueerd in de prachtige omgeving van Zeeland, grenzend aan een prachtig natuurgebied. Op nog geen 500 meter afstand van de luxe appartementen ligt de Oosterschelde, met mooie intieme strandjes. Ook de Zeeuwse eilanden, Walcheren, Noord-Beveland en Schouwen hebben prachtige schone en brede stranden. Wanneer het weer tegenzit in Zeeland, valt er nog genoeg te beleven! Langs de kust van Zeeland zijn genoeg indoor-speelhallen en zwembaden te vinden.

Onze luxe appartementen in Zeeland

De luxe appartementen Venus en Pluto voor vijf personen, zijn in 2006 gebouwd en voorzien van alle gemakken. Zo beschikken de luxe appartementen over o.a. een koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser, tv, gasfornuis en combimagnetron. Ook een groot terras direct aan de woonkamer gelegen.

Naast deze 2 luxe appartementen verhuren we appartement Planeet, woonkamer/keuken met kamer 1 en kamer 2. Dus hier zijn 2 badkamers!

Meer weten over onze Luxe appartementen?

Reserveer uw verblijf bij CountryHouse de Vlasschure

Eerst een prijsopgave / offerte? Vraag deze hier aan.

 

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi
 

Wat vinden onze gasten van ons

logo logo logo