2-persoonskamer Kamer 2 huren in Zeeland

Informatie

Ruime 2-persoons kamer met een badkamer met douche, wastafel, föhn en toilet. ook is er een tv. Bij de kamer is een gemeenschappelijke woonkamer/keuken, waar u een kopje koffie of thee kunt zetten. Ook is er een ijskast/vriezer, el.kookgelegenheid en oven. In de vriezer kunt u de koelelementen invriezen.

Het ontbijt

"s Morgens word het het ontbijt geserveerd in het ontbijthuis achter in de tuin. Deze ruimte is ook overdag en ’s avonds te gebruiken om te zitten of iets nuttigen. In de keuken staat koffie,thee en sinaasappelsap. De koelkast kan ook gebruikt worden. De folders en het gastenboek liggen hier om u te informeren. Heerlijk in de tuin, maar toch beschut binnen ontbijten.

Beschikbaarheid Reserveer online

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi
 

Wat vinden onze gasten van ons

logo logo logo