Familieweekend in Zeeland bij groepsaccommodatie Countryhouse de Vlasschure!

familieweekend zeelandVoor een gezellig familieweekend in Zeeland op zoek naar een groepsaccommodatie nabij de kust? Boek dan groepsaccommodatie Countryhouse de Vlasschure in Wissenkerke! Ons familiehuis is geschikt voor 20 personen en heeft alle ingrediënten in huis voor een comfortabel, onvergetelijk weekendje weg met familie.

Wat onze groepsaccommodatie zo uniek maakt? Countryhouse de Vlasschure is gelegen op enkele minuten afstand van de Oosterschelde, het Veerse Meer én de Noordzee! Maak de mooiste strandwandelingen, ga watersporten en kom vervolgens heerlijk tot rust in de jacuzzi. Het perfecte familieweekend in Zeeland!

Informatie

20-persoons groepsaccommodatie: van alle gemakken voorzien voor een geslaagd familieweekend

Onze familie accommodatie is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien voor een geslaagd familieweekend. Zo beschikt Countryhouse de Vlasschure over 2 woonkamers, 4 keukens, 9 slaapkamers en 6 badkamers.

Terwijl de kinderen spelen of televisie kijken in de ene woonkamer, kunt u gezellig bijkletsen in de andere woonkamer. Alles onder één dak met optimaal gevoel van privacy.

Tijdens uw verblijf mag u gebruik maken van diverse luxe faciliteiten. Zo kunt u gebruik maken van de jacuzzi, vaatwasser, gratis wifi en speelvoorzieningen.

Het ideale verblijf voor een familieweekend in Zeeland nabij de kust

familieweekend

Gelegen op nog geen 500 meter afstand van de Oosterschelde is ons familiehuis dé ideale uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen familieweekend in Zeeland

Vanuit Countryhouse de Vlasschure kunt u ook eenvoudig andere Zeeuwse eilanden, zoals Walcheren en Noord-Beveland, bezoeken.

Meer informatie over een familieweekend in Zeeland bij Countryhouse de Vlasschure

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een familieweekend in Zeeland, neem dan contact met ons op. Bent u al overtuigd? Reserveer dan onderstaand online onze fantastische familie accommodatie.

Prijsopgave Reserveer online

Informatie aanvragen

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi