Groepsaccommodatie in Zeeland? Ontdek groepsaccommodatie Countryhouse de Vlasschure!

Informatie

groepsaccommodatie zeelandOp zoek naar een groepsaccommodatie in Zeeland? Boek dan groepsaccommodatie Countryhouse de Vlasschure! Onze groepsaccommodatie in Zeeland is geschikt voor 20 personen en heeft alle ingrediënten in huis voor een comfortabel, onvergetelijk verblijf.

Wat onze groepsaccommodatie in Zeeland zo uniek maakt? Onze ruime groepsaccommodatie is gelegen op enkele minuten afstand van de Oosterschelde, het Veerse Meer én de Noordzee! Maak de mooiste strandwandelingen, ga watersporten en kom vervolgens heerlijk tot rust in de jacuzzi in onze groepsaccommodatie.

Van alle gemakken voorzien in onze groepsaccommodatie in Zeeland

Onze groepsaccommodatie in Zeeland is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt groepsaccommodatie Countryhouse de Vlasschure over: 2 woonkamers, 4 keukens, 9 slaapkamers en 6 kamers.

Terwijl de kinderen spelen of televisie kijken in de ene woonkamer, kunt u gezellig bijkletsen in de andere woonkamer. Alles onder één dak met optimaal gevoel van privacy.

Tijdens uw verblijf in deze groepsaccommodatie in Zeeland mag u gebruik maken van diverse luxe faciliteiten. Zo kunt u gebruik maken van de jacuzzi, vaatwasser, gratis wifi en speelvoorzieningen.

Groepsaccommodatie in Zeeland: prachtig gelegen nabij de kust

groepsaccommodatie zeeland huren

Gelegen op nog geen 500 meter afstand van de Oosterschelde is onze groepsaccommodatie in Zeeland dé ideale uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen verblijf. Vanuit groepsaccommodatie Countryhouse de Vlasschure kunt u ook eenvoudig andere Zeeuwse eilanden, zoals Walcheren, Noord-Beveland en Schouwen bezoeken.

Meer informatie over onze groepsaccommodatie in Zeeland? Neem dan contact met ons op of reserveer onderstaand onze groepsaccommodatie in Zeeland.

Informatie aanvragen

 

Reserveer de groepsaccommodatie

Eerst een prijsopgave / offerte? Vraag deze hier aan.

 

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi
 

Wat vinden onze gasten van ons

logo logo logo