Moderne groepsaccommodatie in Zeeland

Informatie

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Zeeland voor ongeveer 20 personen? Bekijk dan nu de groepsaccommodaties van Countryhouse de Vlasschure. Onze groepsaccommodatie bevat 20 bedden en is opgedeeld in drie 3-persoons slaapkamers en zes 2-persoons slaapkamers. Ook 4 woonkamers met keuken horen erbij. Veel privacy, en toch met een grote groep.

Groepsaccommodatie aan de Oosterschelde

De groepsaccommodatie is ruim en van alle gemakken voorzien. Naast negen slaapkamers bevat de groepsaccommodatie zes badkamers met toilet/douche, twee toiletten, twee woonkamers/keukens, een eetzaal/keuken, een zitkamer/keuken en twee vaatwassers. Geen heen en weer geloop van huisje naar huisje, maar comfortabel door de gang naar woonkamer en/of slaapkamer. Samen, maar wel privacy.

Locatie groepsaccommodatie

Gelegen op nog geen 500 meter afstand van de Oosterschelde is de groepsaccommodatie de ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in Zeeland. Vanuit Countryhouse de Vlasschure kunt u eenvoudig de Zeeuwse eilanden Walcheren, Noord-Beveland en Schouwen bezoeken. De natuur zorgt natuurlijk voor genoeg vermaak, maar bij slecht weer kunt u een bezoek brengen aan de vele indoor-speelhallen en zwembaden, die langs de gehele kust te vinden zijn!

Reserveer onderstaand onze groepsaccommodatie in Zeeland.

Informatie aanvragen

 

Reserveer de groepsaccommodatie

Eerst een prijsopgave / offerte? Vraag deze hier aan.

 

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi
 

Wat vinden onze gasten van ons

logo logo logo