Groepsaccommodatie in Zeeland? Ontdek groepsaccommodatie Countryhouse de Vlasschure!

Informatie

groepsaccommodatie zeeland Op zoek naar een groepsaccommodatie in Zeeland? Boek dan groepsaccommodatie Countryhouse de Vlasschure! Onze groepsaccommodatie is geschikt voor 20 personen en heeft alle ingrediënten in huis voor een comfortabel, onvergetelijk verblijf.

Wat onze groepsaccommodatie zo uniek maakt? Onze ruime groepsaccommodatie is gelegen op enkele minuten afstand van de Oosterschelde, het Veerse Meer én de Noordzee! Maak de mooiste strandwandelingen, ga watersporten en kom vervolgens heerlijk tot rust in de jacuzzi.

20-persoons groepsaccommodatie: van alle gemakken voorzien

Onze groepsaccommodatie in Zeeland is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt groepsaccommodatie Countryhouse de Vlasschure over 2 woonkamers, 4 keukens, 9 slaapkamers en 6 kamers.

Terwijl de kinderen spelen of televisie kijken in de ene woonkamer, kunt u gezellig bijkletsen in de andere woonkamer. Alles onder één dak met optimaal gevoel van privacy.

Tijdens uw verblijf mag u gebruik maken van diverse luxe faciliteiten. Zo kunt u gebruik maken van de jacuzzi, vaatwasser, gratis wifi en speelvoorzieningen.

Het ideale verblijf in Zeeland, nabij de kust

groepsaccommodatie zeeland

Gelegen op nog geen 500 meter afstand van de Oosterschelde is onze groepsaccommodatie dé ideale uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen verblijf in Zeeland. Vanuit groepsaccommodatie Countryhouse de Vlasschure kunt u ook eenvoudig andere Zeeuwse eilanden, zoals Walcheren en Noord-Beveland, bezoeken.

Meer infotmatie over onze groepsaccommodatie in Zeeland

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Bent u al overtuigd? Reserveer dan onderstaand online onze groepsaccommodatie in Zeeland.

Prijsopgave Reserveer online

Informatie aanvragen

 

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi
 

Wat vinden onze gasten van ons

logo logo logo