Vakantie appartement huren in Zeeland

Informatie

De ruime appartementen in Zeeland hebben ieder hun eigen karakter en zijn gelegen in een volledig herbouwde boerderij met het comfort van de 20e eeuw. Comfortabel ingerichte appartementen op de begane grond en 1e verdieping. Woonkamers met kabel-tv, open keuken met koelkast, douche en toilet. Alle appartementen hebben C.V., stofzuiger en terrasmeubilair.

Er is een tuin met diverse zitjes, kinderboerderij, ruime parkeergelegenheid, speelveld, telefoon en wasmachine aanwezig. Voor hondenbezitters: zijn er 3 woningen waar uw hond mee kan komen, n.l. Komeet, Ster en Zon.

U kunt ook bij ons terecht voor een groepsaccomodatie in Zeeland. Aanvang huurperiode buiten het hoogseizoen en vakanties is variabel. In het hoogseizoen: aanvang vrijdag.

Meer weten over onze appartementen?

Reserveer uw verblijf bij CountryHouse de Vlasschure

Eerst een prijsopgave / offerte? Vraag deze hier aan.

 

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi
 

Wat vinden onze gasten van ons

logo logo logo