Vakantie appartement huren in Zeeland? Natuurlijk bij Countryhouse de Vlasschure!

vakantie appartementVakantie appartement huren in Zeeland? Bij Countryhouse de Vlasschure in Wissenkerke kunt u een groot apartement huren voor 4-5 personen. Onze appartementen zijn gesitueerd in een volledig gerestaureerde boerderij waarbij authentieke elementen bewaard zijn gebleven.

Naast de sfeervolle inrichting in de appartementen en fijne faciliteiten is het in de omgeving ook zeer goed te vertoeven. Zo bevindt ons appartement zich slechts op enkele minuten afstand van de Oosterschelde, het Veerse Meer én de Noordzee! Een vakantie appertement huren in Zeeland doet u natuurlijk bij Countryhouse de Vlasschure!

Informatie

Goede faciliteiten voor een heerlijke vakantie aan zee

Een vakantie appartement huren bij Countryhouse de Vlasschure staat garant voor een comfortabele vakantie aan zee. De appartementen liggen op de begane grond of eerste verdieping met balkon en beschikken over: woonkamer met televisie, volledig ingerichte open keuken en slaapkamers met comfortabele bedden.

Ook hebben wij diverse faciliteiten om u van alle gemakken te voorzien tijdens een ontspannen vakantie. Zo kunt u o.a. tot rust komen in de jacuzzi, gebruik maken van gratis wifi en genieten van het zonnetje in de grote tuin.

Goed om te weten: bij ons mag u uw trouwe viervoeter meenemen!

Ontdek de Zeeuwse kust, huur een vakantie appartement!

apprtement huren in zeelandWie aan Zeeland denkt, denkt aan de Zeeuwse Bolussen, mosselen, de Zeeuwse klederdracht en niet te vergeten…. de Zeeuwse kust! Countryhouse de Vlasschure is gelegen op nog geen 2 kilometer afstand van de zee. Aan de Zeeuwse kust is er veel te zien, te doen en te beleven. Denk hierbij aan zwemmen en zonnebaden, een watersport beoefenen, boottochten maken of smakelijk eten in een strandpaviljoen.

Meer informatie over een vakantie appartement huren in Zeeland bij Countryhouse de Vlasschure? Neem dan contact met ons op of boek online direct een onvergetelijke vakantie aan zee!

Beschikbaarheid Reserveer online

Informatie aanvragen

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi