Vakantie accommodaties Countryhouse de Vlasschure

Binnen ons vakantiehuis in Zeeland heeft u de keuze uit verschillende types accommodaties. Zo hebben we appartementen, luxe apartementen, kamers en groepsaccommodaties met een totale capaciteit van 30 personen. Dus of u nu met 2, 4, 6 personen of een hele groep komt, wij bieden u de ruimte die bij uw wensen past. En wist u dat u bij ons geen kosten betaalt voor de reservering of administratiekosten?

Door onze kleinschaligheid en persoonlijke verwerking is het mogelijk om met variabele aankomst- en vertrekdatum, het samenvoegen van appartementen, bungalows en kamers en andere specifieke wensen, op maat naar uw wensen te verwerken.

Faciliteiten vakantiehuis

Bij vakantiehuis Countryhouse de Vlasschure kunt u rekenen op een groot aantal faciliteiten in en rondom de accommodatie. Zo kunt u lekker liggen op ons grote grasveld of van de zon genieten op ons terras, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of op het volleybal veld. En wilt u even lekker ontspannen? Neem dan plaats in onze 4-persoons whirlpool met uitzicht op de weide en tuin.
Hier vindt u ook het poolhuis met douche, kleedruimte en zitgedeelte. Het ontbijt wordt hier geserveerd voor de kamergasten. Kortom: genieten in de lekker groene omgeving.

Neem uw hond mee

Wilt u uw hond meenemen tijdens uw weekendje weg of vakantie in Zeeland? Geen probleem! Bij Countryhouse de Vlasschure is ook uw hond van harte welkom. Zo zijn de appartementen Komeet, Ster en Zon en alle kamers geschikt om ook uw hond te laten overnachten.

Reserveer uw vakantiewoning in Zeeland direct online

Wilt u een van onze vakantiewoningen reserveren voor een weekendje weg of vakantie in Zeeland? Bekijk dan onze appartementen, luxe apartementen, kamers en groepsaccommodatie en boek direct online! En heeft u vragen? Neem dan even vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder.

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi