Vakantiehuis Countryhouse de Vlasschure in Zeeland

Omgeving

Uniek gelegen aan een prachtig natuurgebied en op loopafstand van de gezellige dorpskern van Wissenkerke ligt het appartementencomplex CountryHouse de Vlasschure. Hier kunt u terecht voor een weekendje weg of heerlijk ontspannen vakantie in Zeeland. Met de Oosterschelde en het strand om de hoek (nog geen 500 meter) en volop activiteiten in de buurt is ons vakantiehuis de perfecte uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken en lekker te relaxen.

Neem uw hond mee

Wilt u uw hond meenemen tijdens uw weekendje weg of vakantie in Zeeland? Geen probleem! Bij Countryhouse de Vlasschure is ook uw hond van harte welkom. Zo zijn de appartementen Komeet, Ster en Zon en alle kamers geschikt om ook uw hond te laten overnachten.

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi