Groepsaccommodatie Zeeland? Ontdek Countryhouse de Vlasschure!

groepsaccommodatie zeelandGroepsaccommodatie in Zeeland? Dan is Countryhouse de Vlasschure in Wissenkerke iets voor u! Tijdens uw verblijf in onze sfeervolle groepsaccommodatie voor 20 personen ontbreekt het u werkelijk waar aan niets. De uitstekende faciliteiten en het kilometerslange strand zorgen ervoor dat er altijd wel iets te beleven is in of rondom Countryhouse de Vlasschure. Alles kan en niets moet in onze groepsaccommodatie in Zeeland.

Informatie

Groepsaccommodatie in Zeeland met luxe faciliteiten

Overnacht u in onze groepsaccommodatie, dan geniet u optimaal van de rust en ruimte. Zo beschikt onze accommodatie over 2 woonkamers, 4 keukens, 9 slaapkamers en 6 badkamers.

Bij Countryhouse de Vlasschure kunt u rekenen op een groot aantal faciliteiten. Laat u ’s ochtends bijvoorbeeld met een overheerlijk ontbijt in de watten leggen of kom heerlijk tot rust in de jacuzzi.

Geniet van een gezellig familieweekend

Groepsaccommodatie Countryhouse de Vlasschure is ook zeker geschikt voor een gezellig familieweekend in Zeeland! Niet alleen kunt u met de hele familie gezellig samenzijn, maar door de ruimte ook nog eens optimaal genieten van privacy. Zo kunnen de kinderen spelen in de ene woonkamer, terwijl u met de rest van het gezelschap gezellig kunt bijpraten in de andere woonkamer.

Goed om te weten: als trouw familielid is uw hond uiteraard van harte welkom!

Ontdek Noord-Beveland

groepsaccommodatie zeelandNoord-Beveland staat bekend om de inlagen, later gevormde polders. Het is zeker aan te raden om tijdens een wandeling door deze inlagen te lopen. Door de weidse vergezichten over water en land kunt u in de vroege ochtend vele vogels spotten.

Uiteraard maakt de prachtige omgeving het ook mogelijk om de mooiste wandelingen en fietstochten langs de Zeeuwse kust te maken.

Groepsactiviteit in Zeeland

Er zijn ook vele mogelijkheden voor een leuke groepsactiviteit. Een bezoek brengen aan de Zeeuwse Deltawerken, een prachtige rondvaart maken over de Oosterschelde of liever een uitdagende watersport beoefenen? Het is allemaal mogelijk in Zeeland.

Bij ons is het mogelijk om op aanvraag een fiets te huren, zodat u met uw gezelschap de mooiste fietstochten langs de kust kunnen maken.

Meer informatie over onze groepsaccommodatie in Zeeland

Wilt u meer weten over de overnachtingsmogelijkheden bij groepsaccommodatie Countryhouse de Vlasschure? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bent u al overtuigd? Klik dan op de onderstaande button en reserveer deze groepsaccommodatie in Zeeland eenvoudig en snel online.

Prijsopgave Reserveer online

Informatie aanvragen

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi