Familiehuis aan zee in Zeeland

Familiehuis aan zee in Zeeland gezocht? Bij Countryhouse de Vlasschure beleeft u een familiedag, familiereünie of familieweekend om nooit te vergeten. Wij beschikken over diverse accommodaties waar u heerlijk kunt overnachten tot maximaal 20 personen. Naast de uitstekende voorzieningen is er in de omgeving veel te zien, te doen en te beleven. Nieuwsgierig? Lees dan verder en ontdek waarom ons familiehuis aan zee in Zeeland the place to be voor een geweldig familieweekend is.

Familiehuis voor 6 personen - sfeervol vakantiehuis in Wissekerke

familiehuis aan zee zeeland

Ons vakantiehuis is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over alle ingrediënten voor een geweldige en comfortabele tijd met uw familieleden. Dit familiehuis beschikt over 1 moderne woonkamer, 1 luxe keuken, 3 slaapkamers en 1 badkamer. Bij zonnig weer kunt u heerlijk genieten op uw eigen terras.

Ontdek hier meer over familiehuis Dijkhuis de Mus.

Familiehuis voor 20 personen - knusse familieacommodatie 

familiehuis aan zee in zeeland

Wilt u met een groter gezelschap overnachten in een familiehuis, dan is onze groepsaccommodatie voor 20 personen dé ideale uitvalsbasis. Deze familieaccommodatie beschikt over 2 woonkamers, 4 keukens, 9 slaapkamers en 6 badkamers. Ook kunt u gebruik maken van diverse luxe faciliteiten, waaronder de jacuzzi, de vaatwassers en gratis wifi. Kortom: alles onder één dak met het ultieme gevoel van privacy.

Lees hier meer over familiehuis Countryhouse de Vlasschure.

Een familieweekend boordevol gezellig activiteiten

Uw verblijf in ons familiehuis aan zee is uitstekend te combineren met gezellige activiteiten. Zo is een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans hét leukste en leerzaamste dagje uit van Zeeland. In dit park leert u alles over de Deltawerken en de watersnoodramp in 1953. Ook is het Arsenaal in Vlissingen zeker een bezoek waard. Ga op avontuur als piraat en ontdek de wildste attracties, duik mee in de onderwaterwereld of aai roggen en haaien in het aanraakbassin. 

Familiedag, familiereünie of familieweekend aan de Zeeuwse kust

familiehuis aan zeeCountryhouse de Vlasschure ligt op nog geen 500 meter afstand van de Oosterschelde. Dit gebied biedt een breed scala aan leuke strandactiviteiten om met de hele familie te beleven. Maak met de allerkleinsten de grootste zandkastelen, bouw uw eigen vlieger en ga vliegeren of zoek een ligbed uit waar u heerlijk op kunt zonnebaden.

Liever een actief dagje eropuit? Raas dan heen en weer over het strand in een kitebuggy, trotseer de golfen op een kitesurfboard of maak een prachtige strandwandeling.

Tijdens een break of als afsluiter kunt u culinair genieten in een van de vele strandpaviljoens.

Meer weten over overnachten in een familiehuis aan zee in Zeeland

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden tijdens een dag of weekend weg bij Countryhouse de Vlasschure, neem dan contact met ons op. Is uw interesse al gewekt? Reserveer online dan direct een familiehuis aan zee in Zeeland en beleef een onvergetelijke tijd met de familie.

Vakantiehuis 6 pers. reserveren Groepsaccommodatie 20 pers. reserveren

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi