Kamer huren in Zeeland bij Countryhouse Vlasschure

Bij vakantiehuis Countryhouse de Vlasschure kunt u terecht voor een ontspannen weekendje weg of vakantie in Zeeland. Met moderne en comfortabele kamers zorgen we dat het u volledig naar wens is en op uw gemak Zeeland kunt verkennen. Ons vakantiehuis ligt op 500 meter van de Oosterschelde en grenst aan een prachtig natuurgebied.
Volop mogelijkheden dus om u te laten verrassen door de veelzijdigheid van Zeeland en lekker tot rust te komen. Countryhouse de Vlasschure beschikt over verschillende moderne tweepersoons- en drie persoonskamers waarin u comfortabel uw vakantie doorkomt. Klik op onderstaande kamers voor meer informatie over de kamers of Klik hier voor een overzicht van de beschikbaarheid en Klik hier voor de prijslijst van onze kamers. En heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder.

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi