Bungalow aan zee in Zeeland

Bungalow aan zee in Zeeland huren? Dan bent u bij Countryhouse de Vlasschure in Wissenkerke aan het juiste adres! Onze bungalows zijn geschikt voor maximaal 4 of 5 personen en beschikken over alle ingrediënten voor een heerlijk weekendje weg of vakantie aan zee. Niet alleen de sfeervolle inrichting, maar ook de goede faciliteiten zorgen ervoor dat u optimaal geniet van de ruimte, luxe en comfort. Ook in de omgeving is het heerlijk te vertoeven. Zo zijn onze bungalows gelegen in Wissenkerke op het eiland Noord-Beveland, grenzend aan een prachtig natuurgebied.

Huur een bungalow aan zee in Zeeland bij Countryhouse de Vlasschure en geniet van een onvergetelijke tijd!

Uitstekende faciliteiten voor een geweldige vakantie

bungalow aan zee zeelandOnze bungalows beschikken over goede faciliteiten voor een comfortabele vakantie aan zee. De bungalows zijn gelegen op de begane grond of eerste verdieping met balkon en beschikken over een sfeervolle woonkamer, volledig ingerichte open keuken, 2 slaapkamers met comfortabele bedden en grote tuin. Meer luxe ervaren? Lees hier meer over onze luxe bungalows aan zee met onder andere een jacuzzi en vaatwasser.

Wilt u uw hond meenemen? Geen probleem! Uw trouwe viervoeter is van harte welkom in de bungalows Komeet, Ster en Zon.

Een dagje eropuit in Zeeland tijdens uw vakantie in een bungalow aan zee

Uw vakantie in onze bungalow aan zee in Zeeland is ideaal te combineren met een dagje eropuit. Zo is Deltapark Neeltje Jans met onder andere exposities, zeehondenshows en rondvaarten een van de leukste en leerzaamste dagje eropuit. Ook het Arsenaal in Vlissingen is met een pretpark in piraten thema, onderwaterwereld en aanraakbassin zeker uw bezoek waard. Ontdek ook de vele gezellige straten, winkeltjes en restaurantjes in het centrum van Goes, Middelburg of Vlissingen. Kortom: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Ontdek de Zeeuwse kust

bungalow aan zeeWie aan Zeeland denkt, denkt aan de Zeeuwse Bolussen, mosselen, de Zeeuwse klederdracht en niet te vergeten…. de Zeeuwse kust! Countryhouse de Vlasschure ligt op 500 meter afstand van de Oosterschelde. In deze veelzijdige omgeving kunt u vele strandactiviteiten beleven. Bouw de mooiste zandkastelen met de kinderen, lees een mooi boek tijdens het zonnebaden of kies voor een actief dagje eropuit en beoefen een van de vele watersporten.

Als prettige afsluiting van de dag kunt u culinair genieten in een van de vele strandpaviljoens.

Meer weten over een vakantie in onze bungalow aan zee in Zeeland

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden tijdens uw vakantie bij Countryhouse de Vlasschure, neem dan contact met ons op. Al enthousiast? Reserveer online dan direct een bungalow aan zee in Zeeland en beleef een fantastische tijd om nooit te vergeten.

Beschikbaarheid Reserveer online

subfooter foto

Puur genieten

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

sketch subfooter

Waarom Vlasschure

  • Prachtige omgeving
  • Luxe kamers
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi