Het gezelligste vakantiehuis in Zeeland

Onze accommodaties, waaronder appartementen, kamers en luxe appartementen, zijn gelegen in een volledig herbouwde boerderij met het comfort van de 21e eeuw. Onze kamers, 4-,5- en 6-persoons appartementen en luxe appartementen kunnen in totaal 30 personen bergen. Onze appartementen bieden naast gezelligheid ook privacy. Het is mogelijk om uw hond mee te brengen. Naast het hoofdgebouw hebben we het naastgelegen intieme -dijkhuis de Mus- ook te huur voor max. 6 personen.

Buiten het hoogseizoen is er ook de groepsaccommodatie tot 21 personen. Met 4 woonkamers en 9 slaapkamers, gezellig met de groep er even tussen uit.

  • Prachtige omgeving
  • Luxe accommodatie
  • Jacuzzi
  • Gratis wifi
  • Fietsverhuur [vooraf aan te geven]

Direct aan zee

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land.

1feer & comfort

De kamers, appartementen en groepsaccommodatie in Zeeland hebben ieder hun eigen karakter en zijn gelegen in een gerenoveerde boerderij met het comfort van de 21e eeuw.

Kom tot rust

Ons vakantiehuis ligt op 500 meter van de Oosterschelde en grenst aan een prachtig natuurgebied. Volop mogelijkheden dus om u te laten verrassen door de veelzijdigheid van Zeeland en lekker tot rust te komen.

Wat vinden onze gasten van ons

logo logo logo